G14 fotball 2. divisjon: Nesodden2-Holmlia 4-6 (2-4)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 25. Sep 2017

Det ble tre nye bortepoeng til Holmlia søndag 24.9. Holmlia G14-1 har dermed vunnet alle de fire bortekampene i høst. Det gjenstår nå en "bortekamp". Det er kampen mot Nordstrand2 på Ljan banen/Hallager, men først er det en hjemmekamp mot Nordby på Lusetjern.

På Nesodden banen åpnet Holmlia forrykende og ledet 4-0 etter 20 minutter. Deretter slappet Holmlia gutta litt for mye av og Nesodden reduserte både til 4-3 og 5-4, men Holmlia kjørte på helt til slutt og vant til slutt 6-4.

G 14 fotball 2. divisjon: Holmlia-Langhus2 6-6

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 19. Sep 2017

Holmlia-Langhus 6-6 (3-3). Holmlia spilte mandag kveld 18.9 en ny kamp uten å tape i 2. divisjon og er dermed fortsatt ubeseiret i høst. Gutta åpnet bra og ledet både 1-0 og 2-0 før man gav bort initiativet i kampen og fikk tre mål i mot. En ny Holmlia scoring sikret uavgjort ved pause. Etter pause gav man igjen bort kampen til Langhus som scoret to og 5-3. Holmlia reduserte en gang før Langhus igjen satte 6-4 da det sto igjen ca 10 minutter. Det som var bra denne kvelden er at Holmlia igjen slo tilbake og sikret 6-6 og kunne med litt flaks stukket av med tre poeng helt mot slutten av kampen. Allerede søndag skal Holmlia til Nesodden for kamp mot Nesodden2.

G14 fotball 2. divisjon 13.9: Lambertseter-Holmlia 0-15 (0-9)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 14. Sep 2017

Lambertseter-Holmlia 0-15 (0-9).

Det ble et målkalas da Holmlia gjestet Lambertseter kunstgress onsdag 13.9. Holmlia spissene leverer, men i tillegg så noterte seks andre spillere seg på scoringslista. Det inkluderer stopper Ardenit som ble flyttet opp som spiss på slutten av kampen! Lambertseter framsto svekket fra det laget som spilte på Lusetjern i vår. Lambertseter prøvde å spille ball, og vil helt sikkert lyktes bedre mot mindre ballsikre motstandere. I denne kampen var Holmlias midtbane bunnsolid og stoppet det meste  og forsvaret stoppet resten. Holmlia har nå vunnet alle de tre bortekampene i høst. Gutta møter Langhus hjemme på Lusetjern mandag 18.9.

G14 fotball 2 div: Holmlia fortsatt ubeseiret i høstsesongen

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 7. Sep 2017

Det ble til slutt 3-3 (2-1) etter en meget god og fartsfyllt kamp i nabooppgjøret Holmlia-Kolbotn på Lusetjern 6.9. Det var også en interessant kamp hvor to ulike spillestiler møttes. Kolbotn trillet en del ball, men da mottakene ikke alltid satt var Holmlia der med raske overganger hvor hurtige vinger og spisser stadig skapte trøbbel for Kolbotn forsvaret.

Holmlia kom også best igang i kampen og gikk opp til 1-0 etter 5 min. Holmlia gikk opp til 2-0 etter 32 min som burde vært pauseresultatet, men dommer hadde ikke fått med seg at det var 35 minutters omganger så Kolbotn reduserte i det 40. minutt. Etter en værst mulig slutt på 1. omgang fikk Holmlia også en værst mulig start på 2. omgang. Det ble 2-2 på et uheldig selvmål. Da Kolbotn så gikk opp til 3-2 etter 25 min trodde kanskje de fleste at dette var kjørt. Men Holmlia la seg ikke ned. Gutta jobbet og sto på kampen ut og fikk belønning etter 30 min og 3-3. En Holmlia spiller fikk en 5 minutter i andre omgang, men Kolbotn klarte ikke å utnytte overtallet. Holmlia hadde hele tre sykdomsforfall til kampen, men spillerne sto opp og noen leverte sesongens beste kamp. Dette ser meget bra ut før Holmlia1 skal til Lambertseter i neste kamp.

G14 fotball2. div: Kfum2-Holmlia 2-4 (1-2)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 1. Sep 2017

Holmlia1 fortsatte det som ser ut som en sterk høstsesong med sin andre strake borteseier. Gutta som spilte onsdag 30. august på Ekeberg fulgte opp den gode bortekampen mot Driv Enebakk to uker før. Noen skadeforfall, men laget som spilte gjorde jobben!

Det var god innsats over hele linja og en meget fortjent seier. Neste kamp for gutta er hjemme mot Kolbotn onsdag 6.9.