Kampreferat Holmlia-Bærum 2

Postet av Holmlia Menn Senior A den 24. Aug 2017

I vår første hjemmekamp i den andre halvdelen av sesongen la vi lista så høyt som vi kunne. I kampen om opprykk var ingenting annet en frisk start på eget gress godt nok for oss, og det var derfor passende at gutta gikk ut med høy intensitet. Fjorårets beste spiller, Ayoub Boa, for de røde løvene var tilbake fra start og publikumsfavoritten Amanuel Kidane var også å finne i troppen. Samtidig ble to nye signeringer presentert på Lusetjern kunstgress: Haaken fra start og Bardh Shaka fra benken.
Kampen startet som forventet, og Holmlia var direkte i sin spillestil. Etter at lagene hadde kjent på hverandre i en intens stillingskrig var det duket for en "Boa-spesial". Etter 30 spilte minutter mottok Ayub ballen fra nysigneringen Haaken i 16-meteren, hakket inn mot høyre og banket ballen i mål. Sjansene fortsatte å komme for Holmlianerne uten uttelling, og på den andre enden var Nordin på hugget og sto imot Bærum-overgangene på mesterlig vis.

I andre omgang fortsatte vi der vi slapp, og kampen beholdt det samme bilde. Dagens målskårer gikk ut og ga plass for nysigneringen Bardh. Det tok ikke lang tid før han viste seg frem. Etter 10 spilte minutter ute i andre omgang krigde han frem ballen til Islam som, like utenfor 16-meteren, skjøt inn vår andre skåring for dagen. Og det stoppet ikke der. Det var duket for et nytt bytte, og assistkongen Aouragh entret gresset. Han markerte seg umiddelbart, og etter 22 spilte minutter i andre omgang danset magikeren seg inn i 16-meteren før han spilte ballen ut til Shala, som kunne notere seg for sitt første mål i rødt. Til publikums glede fortsatte Holmlia med de fine kombinasjonene, og stemningen skulle toppes tre minutter senere. Aouragh slo inn en frekk cornervariant i retning Islam, som sto og lurte utenfor 16-meteren. I likhet med Italias Pirlo i VM-sluttspillet 2014 mot England hoppet Abdi på lekkert vis over ballen og lurte med seg motstanderne. Videre ventet skuddfoten til Islam, som hadde få problemer med å styre ballen mellom sten

Med tre poeng sikret forble ikke intensiteten den samme på banen de gjenværende 20 minuttene. Med er minutt igjen av kampen ga vi  på bort en straffe som Bærum 2 hadde få problemer med å sette inn. Dermed endte kampen 4-1 og vi kunne notere oss for de første tre poengene av den andre halvdelen av sesongen.

Neste kamp er Obos cup fredag 25/8 kl 19 mot Fremad Famagusta på Ekeberg.