TINE fotballskole 2017

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Jan 2017

Det vil også i år bli arrangert TINE fotballskole i uke 26 og uke 33 på Lusetjern kunstgress.


Vi kommer tilbake med mer informasjon og lenke til påmelding.



Kvalitetsklubb

Postet av Holmlia SK - Fotball den 19. Jan 2017

Fotballgruppas styre besluttet i mai 2016 å starte en klubbutviklingsprosess gjennom deltakelse i Norges Fotballforbund og Oslo Fotballkrets kvalitetsklubbkonsept. I en klubbutviklingsprosess som vil pågå over to år, skal fotballgruppa dokumentere at vi oppfyller tilsammen 20 ulike kriterier innen områdene aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid for å bli sertifisert som kvalitetsklubb nivå 1.

Fotballgruppa får bistand fra veileder fra fotballkretsen til å drive prosessen fram til seritfisering. I vinter har styret i fotballgruppa fokus på kompetanseheving gjennom grasrottrenerkurs, tilbud om barnefotballkveld og ungdomsfotballkveld, og fotballederkurs trinn 1 til tillitsvalgte og lagledere. Arbeidet med sportsplan er startet, og vi er kommet langt i arbeidet med klubbhåndbok.

I bunn ligger vår visjon "Holmlia Sportsklubb skaper idrettsglede for alle" og våre verdier romslighet, entusiasme og redelighet.

Hensikten med arbeidet er å dokumentere rutiner, sikre god struktur i klubbarbeidet og forenkle fotballhverdagen for alle frivillige i klubben - alt innenfor trygge rammer for barn, ungdom og voksne. Ønsker DU å bidra i dette arbeidet, ta kontakt med styret i fotballgruppa på post@holmliafotball.no.


Mer informasjon om kvalitetsklubbkonseptet finner du på NFFs sine sider.



Dommere - sesong 2018

Postet av Holmlia SK - Fotball den 16. Jan 2017


Følgende dommere dømmer for Holmlia Sportsklubb i 2018


NavnEpostTelefon
Neco Darianneco-05@hotmail.com906 26 843
Patrick Vagn Larsenpatrick@callkeeper.no455 00 162
Haider Abbashaider.abbas.98@hotmail.com947 17 929
Hassan Alsabeehghassan.3-3@hotmail.com417 71 119
Bilal Challioulbilal1996@hotmail.no934 39 527
Knut Tuntland Kråkenesknut1606@icloud.com913 37 832

Trenger du dommer til treningskamp, ta gjerne kontakt med en av våre egne dommere eller med dommerkontakt Patrick Vagn Larsen



Fotball skader og forebygging

Postet av Holmlia SK - Fotball den 10. Jan 2017

Alle spillere er dekket av forsikringer. Barn er dekket av barneidrettsforsikringen. Når man fyller 13 dekkes man av en egen lagsforsikring.


NFF har en avtale med idrettens helsesenter: telefon 04420, åpent alle dager mellom 0900 og 2100.

Det er to vanlige belastningsskader hos fotballungdom som trener mye på hardt underlag:

a) helsene-betennelse (Severs): Det viktigste tiltaket er gode fotballsko dvs sko med best mulig demping: jo flere knotter /knaster jo bedre. Grus sko kan være en god løsning pga at de har flest knaster. Det er også mulig å sette inn heldempere i silikon (dette får man på sportsbutikker). Helsenebetennelser vil etterhvert gå over, men konsulter gjerne idrettens helsesenter!

b) overblastning av knær: "Schlatters" og "Sinding Larsens syndrom" er to ulike belastningsskader. Forebygging her er "aktivitetstilpasning" og oppbygging av styrke. Også her vil idrettens helsesenter kunne gi tips. NB! viktig med riktig diagnose.

Ta en kikk på linken: